Diva &Viggo

Fredag den.10 April kørte vi til Bjerringbro for at parre vores tæve Diva med en meget smuk hanhund Viggo som ejes af Majbritt Carstensen ( kennel Anuka’s ) Det var kærlighed ved første blik 💜 

Viggo “Timonn’s Happy Boy ” DK00121/2012

Født den 30.12.2011

Ejes af Majbritt Carstensen ” kennel Anuka’s ”

www.anukas.dk

Viggo er en meget smuk han hund der har klaret sig flot på udstillinger og er dejlig sund, med et mildt temperament , en aktiv hund der er glad for træning og er super lærenem. En behageglad og meget rolig dreng som hviler i sig selv. En livsnyder, der tager tingene op fra og ned.Han har et meget mildt temperament, venlig og glad. Han er nysgerrig og udadvendt og også tryg i uvante omgivelser. Han elsker at tumle og lege tagfat. Han har et meget tydeligt hundesprog og er let at læse. Derfor omgåes han let andre hunde og har ingen adfærdsvanskeligheder.

    

  

  

  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 

 

Comments are closed.